Enkel Påske

For at sige det som det er: der er ufattelige mængder af hæsligt Påskepynt! Og da jeg generelt har det med sæson-pynt at det skal være enkelt og understøtte resten af stilen i hjemmet, synes jeg det er svært at finde Påskepynt der passer til mig.

For mange er Påsken noget med den første store tur i haven eller at man tager hjemmefra. Alle disse fakta sammenholdt gør at jeg har stor forståelse for at man måske får pyntet knap så meget op til denne højtid.

Hos Vintage Kompagniet er der nogle meget fine nostalgiske æg og andet pynt. Personligt kunne jeg godt finde på at købe en af de gamle chokoladeforme til at lave nogle personlige Påskeæg. Jeg har udset mig en form til kun 55,- Så nu skal jeg bare have købt noget god chokolade...

Skriv kommentar

Om LivingSweetLiving

Hos LivingSweetLiving forsøger vi at finde lækre designprodukter til hjemmet som man ikke ser alle andre steder. Det er nye og spændende accessories, dekoration og interiør til boligen, med noget for enhver smag og stil. Der er både klassisk design blandet med moderne trends.
Få inspiration på bloggen og køb ind i shoppen. Skulle du mangle ekstra hjælp til boligstyling, laver vi også indretningskonsulent opgaver.
Læs mere om personerne bag siden her.

Køb sikkert

Kreditkort betalinger håndteres sikkert gennem PayPal. Du kan benytte følgende betalingskort:

Credicards

Vi sender med Post Danmark eller GLS, og du får fri fragt ved køb over 500 kr. Ellers koster det 45 kr.

Post Logo _small GLSLogo

 

Kundeservice

Vi håber, du hos LivingSweetLiving finder det, du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at gøre noget ved det.
Skulle du have spørgsmål vedrørende en ordre eller vores produkter, må du endelig kontakte os.

Mail: shop@livingsweetliving.dk

Telefon: +45 27 96 44 68