Designer i maven?

Når man bruger så meget tid som jeg på at vurdere andres design, skule man tro at det ville give præstationsangst i forhold til selv at skulle designe. Men ind i mellem kommer der en idé som faktisk kunne blive til et fint møbel. Mit problem er nok bare at jeg aldrig rigtig får gjort noget ved idéerne.

Er du én af dem der får lavet en tegning af din idé og måske ligefrem en prototype, men mangler nogen til at tage det økonomiske slæb og sætte det i produktion, så er der her en super mulighed for at det kunne ske:

Bolia Design Award 2012

Det gør det bestemt heller ikke dårligere at man kan vinde 30.000,- Tror faktisk oddsene er bedre for at vinde denne konkurrence end Lotto igår... Jeg har gjort det nemt for dig, og giver dig her et link, hvor du kan tilmelde dig: TILMELD. Grib chancen, og skab en ny klassiker, som Bolia skriver. Sidste år vandt Simon Legald med bordet Pito (finsk og betyder "greb").

Skriv kommentar

Om LivingSweetLiving

Hos LivingSweetLiving forsøger vi at finde lækre designprodukter til hjemmet som man ikke ser alle andre steder. Det er nye og spændende accessories, dekoration og interiør til boligen, med noget for enhver smag og stil. Der er både klassisk design blandet med moderne trends.
Få inspiration på bloggen og køb ind i shoppen. Skulle du mangle ekstra hjælp til boligstyling, laver vi også indretningskonsulent opgaver.
Læs mere om personerne bag siden her.

Køb sikkert

Kreditkort betalinger håndteres sikkert gennem PayPal. Du kan benytte følgende betalingskort:

Credicards

Vi sender med Post Danmark eller GLS, og du får fri fragt ved køb over 500 kr. Ellers koster det 45 kr.

Post Logo _small GLSLogo

 

Kundeservice

Vi håber, du hos LivingSweetLiving finder det, du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at gøre noget ved det.
Skulle du have spørgsmål vedrørende en ordre eller vores produkter, må du endelig kontakte os.

Mail: shop@livingsweetliving.dk

Telefon: +45 27 96 44 68