Kakler anno 2011

Mangt et gammelt køkken har haft de gamle hollandske kakler som er så kitsch er de næsten er cool. Det er bare ikke alle hjem der kan få dem til at se cool ud. Arttiles har lavet en løsning, der helt sikkert gør kakler übercool! Hvad med et lille diskret dødningenhoved, fluer eller kraftig pink i køkkenet/badeværelset? Man kan naturligvis også gøre som Arttiles selv og skabe en collage med forskellige mønstre og farver.

Skulle der komme en collage i min retning, så ved jeg godt hvor den skal hænge!

Arttiles består af kvinderne Anette Nørmark og Trine Galschiøt. Den sidste skriver om sig selv på hjemmesien at hun ønsker at forene verdnerne af kunst og design og at hun ikke synes de bør være så opdelt. Jeg vil tilslutte mig og overveje om køkkenet skulle have nye kakler på væggen.

Priserne ligger fra kr. 7500,- og op, men så er de også spændt op på hørlærred som et kunstværk.

2 kommentarer til “Kakler anno 2011”

 1. Gravatar of Maria RielandMaria Rieland
  Skrevet 4. oktober 2011 kl 21:45:14

  Hej Monica, super fede kakler/fliser. Vil bare høre til til dine priser. Tager du priser på de enkelte fliser eller pr. M2 eller...? Og er interesseret i at høre nærmere til hvilke priser du sætter. Super ede fliser!
  Mvh Maria Rieland :-)

 2. Gravatar of MonicaMonica
  Skrevet 11. oktober 2011 kl 15:30:50

  Hej Maria! Vi er pt ikke forhandlere af de viste produkter. Vi arbejder på at udvikle os til en webshop, men foreløbigt må det blive ved denne blog. Jeg vil anbefale du bruger linket (Priserne) og tager kontakt til Arttiles selv. For der er ingen tvivl om at kaklerne er fantastiske! Mvh. Monica, LSL

Skriv kommentar

Om LivingSweetLiving

Hos LivingSweetLiving forsøger vi at finde lækre designprodukter til hjemmet som man ikke ser alle andre steder. Det er nye og spændende accessories, dekoration og interiør til boligen, med noget for enhver smag og stil. Der er både klassisk design blandet med moderne trends.
Få inspiration på bloggen og køb ind i shoppen. Skulle du mangle ekstra hjælp til boligstyling, laver vi også indretningskonsulent opgaver.
Læs mere om personerne bag siden her.

Køb sikkert

Kreditkort betalinger håndteres sikkert gennem PayPal. Du kan benytte følgende betalingskort:

Credicards

Vi sender med Post Danmark eller GLS, og du får fri fragt ved køb over 500 kr. Ellers koster det 45 kr.

Post Logo _small GLSLogo

 

Kundeservice

Vi håber, du hos LivingSweetLiving finder det, du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at gøre noget ved det.
Skulle du have spørgsmål vedrørende en ordre eller vores produkter, må du endelig kontakte os.

Mail: shop@livingsweetliving.dk

Telefon: +45 27 96 44 68