Flueforhæng

Jeg er blevet opfordret til at finde nogle dørforhæng til at holde fluer ude.
Nu sommeren er kommet og man gerne vil have terrassedøren åben uden at hele huset bliver fyldt med insekter. For at undgå dette kan man komme net for døren, hvilket ofte skal speciallaves og er derfor temmeligt dyre. Man kan også hænge et forhæng op, som man selv nemt kan gå igennem, men det kan fluerne ikke. Smart!

På vores egen webshop har vi både flueforhæng med tråde og i lameller til salg:
Køb de klassiske flueforhæng med snore her. De fås i sort, hvid og sort med sølvtråd. Vi arbejder på at få nogle flere hjem af de hvide med sølvtråd, men pga produktionstiden er det først en gang i efteråret 2013 vi kan forvente dem tilbage i butikken, desværre.
Vi er så heldige at have fået en aftale med Holland Plastics og det er muligt at købe sorte, hvide, sølv og pastelfarvede flueforhæng fra dem her. De består af brede lameller, som nok skal holde fluerne ude med lukke luften ind.


Jeg har fundet lidt forskellige muligheder, de fleste til en overkommelig pris.

Insketnet Niagara koster 299kr og er egentlig beregnet til campingvogne, men jeg er sikker på den også vil virke foran en havedør. Det måler 60 x 190cm.
 
Hos den engelske virksomhed pesthelp har jeg fundet nogle lidt mere farverige udgave. De har et Mondrian maleri, fisk, en saloondør og mange andre motiver på deres fluenet, som alle måler 90 x 210cm. Priserne ligger på £132, men de er nu meget sjove. Kan købes her.

En anden type er fra engelske Premier Enviromental, her er det tre meget brede stykker net som hænger ind over hinanden. Den virker som en meget effektiv måde til at holde fluer ude og kan dække et område på max 100 x 220cm. Prisen for dette forhæng ligger på £30.

Mange kan nok huske at man i 80'erne havde nogle fluegardiner i bambus og andre naturmaterialer. Hvis man mere er til denne retrostil kan de købes hos Apollokurve. De måler 90 x 200cm og koster fra 89kr

 

Skriv kommentar

Om LivingSweetLiving

Hos LivingSweetLiving forsøger vi at finde lækre designprodukter til hjemmet som man ikke ser alle andre steder. Det er nye og spændende accessories, dekoration og interiør til boligen, med noget for enhver smag og stil. Der er både klassisk design blandet med moderne trends.
Få inspiration på bloggen og køb ind i shoppen. Skulle du mangle ekstra hjælp til boligstyling, laver vi også indretningskonsulent opgaver.
Læs mere om personerne bag siden her.

Køb sikkert

Kreditkort betalinger håndteres sikkert gennem PayPal. Du kan benytte følgende betalingskort:

Credicards

Vi sender med Post Danmark eller GLS, og du får fri fragt ved køb over 500 kr. Ellers koster det 45 kr.

Post Logo _small GLSLogo

 

Kundeservice

Vi håber, du hos LivingSweetLiving finder det, du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at gøre noget ved det.
Skulle du have spørgsmål vedrørende en ordre eller vores produkter, må du endelig kontakte os.

Mail: shop@livingsweetliving.dk

Telefon: +45 27 96 44 68