Flueforhæng

Jeg er blevet opfordret til at finde nogle dørforhæng til at holde fluer ude.
Nu sommeren er kommet og man gerne vil have terrassedøren åben uden at hele huset bliver fyldt med insekter. For at undgå dette kan man komme net for døren, hvilket ofte skal speciallaves og er derfor temmeligt dyre. Man kan også hænge et forhæng op, som man selv nemt kan gå igennem, men det kan fluerne ikke. Smart!

På vores egen webshop har vi både flueforhæng med tråde/snore og med brede lameller i plast til salg. Find hele vores sortiment her.


Jeg har fundet lidt forskellige muligheder, de fleste til en overkommelig pris.

Insketnet Niagara koster 299kr og er egentlig beregnet til campingvogne, men jeg er sikker på den også vil virke foran en havedør. Det måler 60 x 190cm.
 
Hos den engelske virksomhed pesthelp har jeg fundet nogle lidt mere farverige udgave. De har et Mondrian maleri, fisk, en saloondør og mange andre motiver på deres fluenet, som alle måler 90 x 210cm. Priserne ligger på £132, men de er nu meget sjove. Kan købes her.

En anden type er fra engelske Premier Enviromental, her er det tre meget brede stykker net som hænger ind over hinanden. Den virker som en meget effektiv måde til at holde fluer ude og kan dække et område på max 100 x 220cm. Prisen for dette forhæng ligger på £30.

Mange kan nok huske at man i 80'erne havde nogle fluegardiner i bambus og andre naturmaterialer. Hvis man mere er til denne retrostil kan de købes hos Apollokurve. De måler 90 x 200cm og koster fra 89kr